Единаесет деца од Академијата се затруени со храна, ФФМ го раскина договорот со доставувачот

Фудбалската федерација на Македонија ги потврди информациите за труење со храна на 11 деца од фудбалската Академија и го раскина договорот со доставувачот.

Слични вести...