Езготичен трансфер на младиот Златевски

Младиот фудбалер Александар Златевски е нов член на клубот Делфинес дел есте од Доминиканската Република. Некогашниот играч на прилепска Победа, Питу Гули и Росоман, одлучи да ја продолжи кариерата во Доминиканската Република и тоа ќе биде негов прв меѓународен трансфер во кариерата.

Во Делфинес игра уште еден македонски фудбалер, Борче Сркески.

 

- Оглас -

Најнови вести