Ова станува „кец у кец“ – ФИФА не може да куртули од криминал, има истрага и против Инфантино

Светската куќа на фудбалот во континуитет ја тресат големи скандали со мито и корупција, а сега Швајцарците почнаа процес и против актуелниот претседател

Слични вести...