„Франс фудбал“ нема дилеми: На „Бомбонера“ има најсилна атмосфера, „Малата Маракана“ е на четврто место

Реномираниот магазин објави листа на стадиони со незаборавен амбиент, а број 1 е култниот дом на Бока јуниорс.

Слични вести...