Ако Дешан му прости на Бензема и го повика за ЕП, треба ли и Ангеловски да го повика Јаховиќ?

Французите во исчекување дали Дешан ќе повлече сензационален потег кој може да смени многу работи.

Слични вести...

1 Response

  1. Алекс напиша:

    Кој го пишал ова 10% од плата кратење