Фудбал и хокеј доминираат во денешната понуда

Интересна е комбинацијата за денешниот Супер тип во Sport Life. Стандардно е фудбалот да доминира, но денеска има и неколку интересни хокеј мечеви кои може да ги одиграте со зголемени коефициенти.

ЦСКА Москва е фаворит во дуелот против Јокерит, а Торпедо Новгород треба да слави против Динамо Рига.

Од фудбалската понуда има интересни мечеви од Турција, Англија, Португалија… Вам ви останува да го одберете вашиот фаворит со зголемена квота.

- Оглас -

Најнови вести