Фудбал и само фудбал во Супер типот, зголемени квоти за дури 80 игри (Фото)

Супер тип понудата на Sport Life за денеска е исклучиво фудбалска, тука се 16 мечеви, и за секој од нив има по пет различни комбинации, па имате богат избор од 80 игри на кои добивате зголемени квоти.

За натпреварот Англија – Словачка, квотата за победа на фаворитот е поголема од онаа во билтенот и додатокот, и само тука може да се најдете квота 1.53 на триумф на Англичаните. Тука се и другите четири опции за овој меч со кои може да си ја зголемите потенцијалната добивка.

Инаку, во Супер типот има микс од мечеви од повеќе лиги од сите страни на светот, ваше е да го одберете правилниот џокер со зголемен коефициент.

- Оглас -

Најнови вести