Фудбалот доминира, но зголемени квоти има и за тенис и кошарка во Супер типот на Sport Life (Фото)

Фудбалот со девет натпревари е најзастапен спорт во понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Останатите натпревари се пет од тенисот, како и два од кошарката.

Веќе традиционално, понудата ја отвора тенисот, овојпат со меч веќе во 12:30 часот, додека првиот фудбалски натпревар на програмата е во 17 часот. Она што е интересно, сите фудбалски натпревари се од репрезентациите.

Во Супер типот на Sport Life за вторник може да најдете зголемени квоти на вкупно 52 игри.

- Оглас -

Најнови вести