Фудбалска бајка – Пред десеттина години не можеше да оди, сега игра за Реал Мадрид и ќе настапи на ЕП за светскиот првак

На 14-годишна возраст му открија дека има артритис на колкот, неколку месеци беше во количка, но со упорност и огромна желба за продолжи да игра стаса до еден од најдобрите бекови на светот

Слични вести...