Сопственикот на Арсенал за 4 месеци си набилда уште 300 милиони фунти, Топчиите ги остави со покуси ракави за 12,5 посто

Стен Кренке сега тежи точно 10 милијарди евра, а играчите и тренерите се „потенки“ за 12,5 проценти плата.

Слични вести...