Геометријата не му дозволи на Вернер да се радува на „Енфилд“, па Маунт ја исправи грешката (видео)

Германецот ја смести топката во голот на англискиот првак, меѓутоа ВАР пресуди дека има милиметарски офсајд.

Слични вести...