Голема е веројатноста дека овој натпревар од Мароко ќе заврши без победник

Денеска има исклучително богата понуда за обложување на веб-страницата на Sport Life, а ние ви издвојуваме еден натпревар на кој вреди да се обрне внимание.

Станува збор за средбата од мароканската Ботола пролига меѓу Итихад Тангер и Хасанија Адагир, за кој сметаме дека ќе заврши нерешено.

Средбата е закажана во 18:15 часот, а интересно е што на последните пет меѓусебни дуели кога Тангер бил домаќин, дури четири завршувале без победник.

За да се повтори такво нешто и вечерва на стадионот „Стад Ибн Батоута“, квотата изнесува 2.75, а за тие, пак, што сакаат да одиграат на посигурно, може да одиграат дека ќе има од нула до два погодоци бидејќи исто така четири од последните пет дуели испаѓале на оваа игра, а квотата изнесува 1.47.

 

ПОСЛЕДНИ 5 НАТПРЕВАРИ НА „СТАД ИБН БАТОУТА“

Итихад Тангер – Хасанија Адагир 1:1

Итихад Тангер – Хасанија Адагир 0:0

Итихад Тангер – Хасанија Адагир 0:0

Итихад Тангер – Хасанија Адагир 1:0

Итихад Тангер – Хасанија Адагир 2:2

- Оглас -

Најнови вести