Голманите се опасни кога нема што да се загуби – Копманс даде гол во последна секунда и одбрани пенал за победа (Видео)

Јунакот на Ден Хаг имаше успешен излет во 94-тата минута, а потоа беше меч-винер и во пенал-серијата.

Слични вести...