Головите и добрите квоти од Sport Life се загарантирани на овој натпревар

Од 19:00 часот се играат неколку натпревари од француската трета, Национал лига, а нам внимание ни привлече средбата меѓу Кретил и Ле Ман.

И двете екипи беа некогашни прволигаши, но во моментов се далеку од најсјаните денови, но кога и да се сретнат, тие приредуваат гол-шоу, што е нетипично за пониските лиги од Франција.

Од последните пет средби, четири завршиле најмалку со три погодоци, додека на четири дуели двете екипи постигнувале барем по еден гол.

Интересно е што во три наврати имаме видено и по четири погодоци, но да одиме со ред.

Квотата во Sport Life за 3+ 2.35, додека за „чист“ гол-гол е 1.87, ГГ & 3+ пак изнесува 2.65, додека за 4+ е дури 4.45. Веруваме дека која било од овие игри да ја пробате, нема да погрешите.

ПОСЛЕДНИ ПЕТ НАТПРЕВАРИ

Ле Ман – Кретил 2:1

Ле Ман – Кретил 4:0

Кретил – Ле Ман 1:1

Ле Ман – Кретил 2:2

Ле Ман – Кретил 2:2

 

 

- Оглас -

Најнови вести