Хенес предвидува: Заврши лудата трка со милионски трансфери во фудбалот

Легендата на германскиот фудбал вели дека по завршувањето на кризата, ќе има нова ера во модерниот фудбал и не верува дека ќе има баснословни стомилионски трансфери како досега.

Слични вести...