Хит видео: Петгодишно девојче од Кина направи над 60 салта за 40 секунди (Видео)

Ли Јиамин е петгодишно девојче од областа Шанкси во северниот дел на Кина, а таа пред една година почна да тренира, и сега сака да постави гинисов рекорд. Како тргнала, веројатно и ќе успее во намерата.

Се појави видео на кое Ли направи повеќе од 60 салта за само 40 секунди. Од брзината со која таа се превртува, на тие што гледаат може да им се врти во главата. Погледнете за што станува збор:

- Оглас -

Најнови вести