Хит во регионот: Повеќе од 30.000 навивачи го пејат големиот хит од Оливер Драгојевиќ (Видео)

Во првиот меч што Хрватска го играше на „Пољуд“ по смртта на легендарниот пејач, фановите направија неверојатна атмосфера

Слични вести...