Холанѓаните го сместија Пандев во идеалниот тим на ЕП, му дадоа предност пред Депај (Фото)

„Македонскиот Јохан Кројф“ кој доби овации во Амстердам се најде во изборот на 11-те најдобри за првата фаза на ЕВРО 2020.

Слични вести...