И Даблин отпадна за ЕП – Севилја ќе биде домаќин на местото на Билбао

Мечевите што требаше да се играат во Република Ирска ги доби рускиот Санкт Петербург, а Шпанците ќе бидат домаќини во Андалузија, наместо во Баскија.

Слични вести...