И на Харлем глобтротерс не им се веруваше – Само еднаш во животот се гледа ваков кош (Видео)

Томас Томпсон постигна уникатен кош со нога што се гледа еднаш во животот, а на подвигот што го направи со чудење и еуфорија реагираа и познатите баскет забавувачи од Харлем Глобтротерс.

Од неверојатен агол, зад кошот и од огромна далечина фудбалерот на МЛС лигашот Сан Хозе ртквејкс погоди со удар со нога.

Веднаш доби и честитки од дел од членовите на Харлем Глоботротерс, кои се израдуваа на потегот на можниот иден член на најзабавниот кошаркарски патувачки циркус на светот.

Погледнете.

https://twitter.com/tomthom11/status/1217967530414788608?s=20

 

- Оглас -

Најнови вести