И со 20 денари можат да се добијат 3.000 евра!

Во Битола, со 20 уплатени денари на тикет со 12 парови и сите се погодени. За таа точност, играчот е побогат за 184.792 денари.

Во Врапчиште биле уплатени 100 денари за добивка од 240.483 денари, благодарение на 10 погодени натпревари.

Во Струмица еден играч се радува, но и може да жали. Одиграл ливче со уплата од 160 денари на кое имало 18 парови, а тој барал да погоди барем 16 за да има добивка. На крајот, сите 18 двојки се погодени и за тоа добил 191.472 денари. Доколку истото ливче го одиграл без никакви услови, добивката ќе била многу поголема.

Со овие добитни ливчиња само се потврдува дека играчите се дополнително мотивирани за високи добивки откако SPORT LIFE го зголеми лимитот за исплата на еден милион денари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

- Оглас -

Најнови вести