И со малку мечеви на тикет, исплатени големи добивки во Sport Life

Тео Ернандес и Марсијал со голови по 90-тата минута донесоа голема радост во Скопје, односно Делчево.

Слични вести...

1 Response

  1. Avatar Savo напиша:

    Tip za 26 i 27