Играте на Франција, Германија и уште на 14 фаворити, а добивате зголемени квоти (Фото)

Супер тип понудата на Sport Life за денеска има 16 стандардни мечеви и шаренило од спортови и квоти, па има зголемени квоти за сечиј вкус.

Од фудбалските мечеви кои се играат во Европа, зголемени квоти има за гостински победи на Германија над Австрија во пријателски меч, за Франција во Грција, за Израел кај Андора, како и за Швајцарија над Романија ако сакате поголема квота за зголемување на потенцијалната добивка на тикетот.

Има неколку мечеви од тенис, кошарка, ракомет и хокеј кои делуваат како сигурици, па не треба да имате дилеми дали да искористите некој од оние џокери.

- Оглас -

Најнови вести