Им стигнаа 70 пријави за нов тренер, “Зелените“ од четвртата англиска лига подготвуваат историско решение

Сопственикот на Форест Грин најави дека размилува за авангардно решение за нов тренер на клубот што настапува во Лига два.

Слични вести...