Има ли надеж за макфудбалот? Нема временска рамка за продолжување на сезоната

Главниот кородинативен кризен штаб за Ковид-19 испрати писмо до ФФМ со кое објави дека не е во можност да одреди кога би имало услови за доигрување на првенството.

Слични вести...