Има ли тениски експерти или фудбалот е сигурна варијанта?

Како ретко кога, денешниот Супер тип е со доминација на тенисот. Дури девет тениски мечеви имаат зголемени коефициенти, па оние кои го разбираат и го следат овој спорт, сигурно ќе најдат барем една сигурица.

Освен тенисот, стандардно има и фудбал и кошарка. Јужноамерикански се фудбалските возбудувања, па може да одберете мечеви од Бразил или Аргентина. Понудата се затвора со НБА-финалето, меч кој може да биде и последен доколку слават гостите.

- Оглас -

Најнови вести