Индијците му направија статуа на Роналдо на која што ни родената мајка нема да го познае (ВИДЕО)

На југозападната обала на Индија, поточно во градот Гоа се појави споменик на Кристијано Роналдо.

Гоа до пред неколку векови беше колонија на Португалија, а поврзаноста со европската земја и понатаму трае, па затоа тамошните власти се одлучија да му направат статуа на Кристијано Роналдо.

Кратко опишано, статуата е целосно промашена што и неговата мајка не би го препознала. Авторот на ова дело ќе биде подобро да не се фали, бидејќи тешко дека ќе продолжи да се занимава со оваа професија по оваа бламажа.

- Оглас -

Најнови вести