Инфантино се разочара од историскиот дуел на двете Кореи – Забрането за новинари, а немаше ни голови, ни публика

Претседателот на ФИФА го следеше во живо првиот меч што се играше во Северна Кореја по 30 години меѓу двете официјално сè уште завојувани страни, а импресиите се лоши.

Слични вести...