Изненадување во Црвената фурија, и Шпанците не го познаваат голманот кој го повика Луис Енрике

На листата на селекторот фалат некои страшни играчи, а повикани се некои кои не се добро познати ниту за пошироката шпанска јавност.

Слични вести...