Чудно исклучување – Јаховиќ се лизна на дербито, судијата не му прости (Видео)

Ненамерен беше стартот на македонскиот интернационалец, но по прегледувањето на спорниот момент на ВАР-системот, доби црвен картон.

Слични вести...