Јапонец купи 197 влезници и потроши 40 илјади долари за Олимписки игри без гледачи

Вистински фанатик е и присуствувал на сите Олимпијади од 2006 година, но сега нема да може да биде на трибините во својата земја.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *