Јапонци при слободен удар играа „Ринге ринге раја“, па дадоа гол (Видео)

Фудбалските тимови смислуваат разни начини како да ги збунат и да ги измамат противниците при прекини, а еден јапонски средношколски тим стана хит на Интернет, откако се појави снимка како при еден слободен удар, најпрвин играа во круг фатени за раце и потоа постигнаа гол со глава.

Креативноста им се исплатеше.

- Оглас -

Најнови вести