Кафе го мина најтешкиот пат, од соиграч на Нејмар и Гансо до пекар

Џеферсон Кафе беше еден од големите таленти на Сантош во рангот на некогашните соиграчи Нејмар и Гансо, но фудбалот не е секогаш бајка

Слични вести...