Каква трагедија – Пијан возач му ја заврши НБА-кариерата на Парсонс (видео)

Во сообраќајна несреќа на 15-ти јануари тешко е повредено крилото на Атланта хоукс, а американските медиуми објавија дека веројатно веќе нема да може да игра кошарка.

Слични вести...