Ќе биде штета доколку овие две екипи ја прекинат убавата традиција

Натпреварите од Алжир стануваат се поинтересни за играчите во Sport Life а ние денеска издвојуваме еден навистина интересен натпревар со убави квоти.

Станува збор за средбата од 15:00 часот меѓу ЦР Белоуиздад и Кабајлије, а ние ви предлагаме да одиграте ГГ бидејќи двата тимови постигнуваат најмалку по еден гол на последните седум меѓусебни дуели, кога домаќин е ЦР Белоуиздад.

А квотата во Sport Life е навистина убава и изнесува 2.19, а доколку, пак, сакате да „појачате“, тогаш можете да пробате ГГ & 3+, што има коефициент од 3.05.

ПОСЛЕДНИ НАТПРЕВАРИ 

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 2:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 3:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 2:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 1:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 1:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 1:1

ЦР Белоуиздад – Кабајлије 2:1

- Оглас -

Најнови вести