Ќе има ли чартер лет за ракометарите да се вратат во Скопје?

На скопскиот аеродром прво се појави инфо за авион кој треба да слета од Келн во 16:15, а потоа го ОТКАЖАА.

Слични вести...

2 Responses

  1. 03.06.2019

    […] Првично беше најавено дека чартерот ќе биде во 16:55 часо… а потоа летот беше откажан, за сепак на крај, да има чартер лет, кој треба да пристигне нешто пред 19 часот. […]

  2. 03.06.2019

    […] Прочитај повеќе тука…Ракомет – Спорт Манија […]