Ќе ве насмее – Тухел го потсети „загубениот“ Вернер каде треба да игра (Видео)

Германецот повторно се изнапромашува, а одреден дел од мечот, како што му сугерираше и тренерот го мина на погрешна позиција

Слични вести...