Килијан ги убива противниците со брзината – Истрча цел терен за гол против Марсеј (Видео)

Му измерија дека мина точно 99 метри на теренот на култниот „Велодром“, а најголемата брзина во неверојатниот спринт му беше 36 километри на час.

Слични вести...