Кога играат овие две екипи на стадионот „Марсел Верше“, конечниот резултат секогаш бил 1:1

Секогаш кога Бур Пероњ го дочекувал тимот на Конкарнеу, резултатот завршувал 1:1. Така е и вечерва, каде што на стадионот „Марсел Верше“ од 20:00 часот ќе се соочат овие два колективи во рамките на третата француска лига.

Досега се одиграле две средби на овој стадион, кои, како што напоменавме, завршиле со овој резултат.

За повторување на ваквиот епилог, Sport Life нуди убава квота во износ од 6.00, а доколку сакате да одиграте на „посигурно“, тогаш тука ви е нерешениот исход, за што има коефициент од 3.10.

Бур Пероњ во последните пет натпревари од оваа сезона, двапати одиграл нерешено, додека, пак, гостите тоа го сториле во четири наврати.

На последниот меѓусебен нивен дуел, Бур Пероњ славеше на гости со минимални 0:1.

 

ПОСЛЕДНИ НАТПРЕВАРИ НА СТАДИОНОТ „МАРСЕЛ ВЕРШЕ“

Бур Пероњ – Конкреу 1:1 (23.10.2020)

Бур Пероњ – Конкреу 1:1 (03.08.2018)

- Оглас -

Најнови вести