Овие две екипи најчесто ремизираат, а квотата во Sport Life за такво нешто е 3.45

Сезоната во европските најсилни лиги полека е пред крај и уште во неколку шампионати очекуваме да ги добиеме прваците.

Нешто слично е и на американските првенства, а овој натпревар од Гватемала е особено интересен за обложување. Се среќаваат екипите на Кобан Империјал и Малакатеко, а четири од нивните пет меѓусебни дуели завршиле нерешено.

За да биде така и вечерва (23:30 часот), коефициентот во Sport Life изнесува 3.45, додека три од овие средби биле со резултат од 1:1, нешто за што има квота од 6.75.

ПОСЛЕДНИ ПЕТ НАТПРЕВАРИ

Кобан Империјал – Малакатеко 1:1

Малакатеко – Кобан Империјал 0:0

Кобан Империјал – Малакатеко 1:1

Малакатеко – Кобан Империјал 1:0

Малакатеко – Кобан Империјал 0:0

- Оглас -

Најнови вести