Колку повеќе натпревари, толку поголем бонус, можност и за неверојатни 987% екстра добивка!

Крајот на летото нема да значи заладување, туку зголемување на температурата за обложувачите. Акцијата Фибоначи плус почнува денеска и ќе трае до 30 септември.

Слични вести...