Комбинирајте ги НБА и Евролига: Кој ќе победи, кој кошаркар колку поени ќе постигне?

Во Sport Life секогаш имате најразлични можности да комбинирате и да дојдете до добитен тикет. Една од последните новитети воведена неодамна е за мерак на кошаркарските стручњаци.

На еден тикет може да одиграте комбинација на НБА-мечеви со средби од најсилната кошаркарска лига, но на истото ливче може да додадете и играчи и број на поени на кошаркарите на дадените натпревари.

На денешната понуда има пет меча од Евролигата и три дуели во НБА. Освен мечевите, на понудата на Sport Life има и 46-мина кошаркари од евролигашките тимови на коишто може да одиграте на број на поени. Тоа може да го направите и за НБА-кошаркарите кои на денешната понуда се 19 НБА-играчи.

Тоа значи дека може на еден тикет да одберете од 73 различни понуди на мечеви или играчи во двете најсилни и најатрактивни кошаркарски лиги во светот.

Нашиот тикет за денешните дуели со 50 вложени денари, носи одлична сума од 300 евра.

 

- Оглас -

Најнови вести