Комичен пропуст на Турците: Како се вика играчот на Партизан?

Ова е доказ дека „Гугл“ не секогаш е добра алатка за превод, за тоа постојат речници.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *