Конечно: Добри вести за Новак Ѓоковиќ

Новак Ѓоковиќ и Владата на Австралија постигнаа договор да се поништи одлуката за одземање на визата.

Владата ќе ги плати сите трошкови, додека во наредните минути Новак ќе биде ослободен од имиграцискиот притвор.

Одлуката за тоа дали ќе настапи на Отвореното првенство на Австралија ќе се знае вечерва.

- Оглас -

Најнови вести