Короната ја фаворизира Англија – УЕФА е блиску до одлука сите натпревари на ЕП да се играат во една земја

Македонија во ваков случај не би играла во Букурешт против Австрија и Украина и во Амстердам со Холандија во фазата по групи на шампионатот закажан во терминот од 11 јуни до 11 јули.

Слични вести...