Косоварите тагуваат, Македонија на чекор до историски пласман на ЕП (фотогалерија)

Можеби најслатка победа на оваа генерација, но ќе биде уште поубаво доколку се надигра и Грузија на 12 ноември.

  • mkdkos1
  • mkdkos9
  • mkdkos10
  • mkdkos12
  • mkdkos15
  • mkdkos17
  • mkdkos26
  • mkdkos28
  • mkdkos30
  • mkdkoss23

Слични вести...