Ковид-19 и повредите ја десеткуваа младинската чета на Канатларовски

Тројца играчи се со позитивен тест на корона-вирус, а еден не допатува поради повреда пред дуелите со Франција во Ле Ман и со Србија во Охрид.

Слични вести...