Крива Паланка го славеше шампионот кој доби МИЛИОН денари

Тикет со една утка е кошмар за прогнозерите, но во случајов се покажа среќен. Добитникот на 1.000.000 денари од Sport Life за играта „Втора шанса за милион“ заслужи честитки за храброста и упорноста.

Слични вести...