Сидни Крозби е голем човек – И подари автомобил на самохрана мајка (Видео)

Еден од најдобрите хокеари во НХЛ лигата и приреди пријатно изненадување на 28-годишната Медлин Малицио, која е во служба на армијата на САД

Слични вести...