Кумановец со долгорочен тикет чекаше 17 дена и со бонусот доби над 910.000 денари

Трпението се исплатеше, голема заслуга има многу големиот бонус, а во Кочани погодени храбри типови за мечот Јувентус - Лион.

Слични вести...